Nimi Tyyppi Maakunta Kuvaus
Reelmäjärven laavu Laavu Satakunta
Norrkulla #1 Nuotiopaikka Uusimaa
Nuotiopaikka kalliolla Nuotiopaikka Uusimaa
Oksalon nuotiopaikka Nuotiopaikka Satakunta
Kettusaaren laavu Laavu Etelä-Pohjanmaa
Sälinkään uimarannan nuotipaikka Nuotiopaikka Uusimaa Sälinkään yleisellä uimarannalla nuotipaikka kauniissa ilta-auringossa. Suosittu auringonlaskujen kuvauspaikka. Puita on pukkarin seinää vasten. Ulkohuussit. Mainio järvi melontaan ja suppailuun. Lähellä Sälinkään kartanomiljöö.
Nummisten puolikotalaavu Laavu Uusimaa Yleisen uimarannan alueella oleva puolikotalaavu. Yöpyminen laavussa ei ole luvallista. Puita löytyy, paikalla saha ja kirves. Roskaton retkeily. Plussaa kalastus- ja melontamahdollisuus.
Matarinkosken uimapaikan nuotio paikka Nuotiopaikka Uusimaa Pieni nuotio paikka maa pohjainen kivin reunustettu tulipaikka jonka ympärillä isompia kiviä istumiseen sijainti hiukan uima rannasta pohjoiseen puitomaisesa nurmikko alueen ja metsän laidalla.
Enkelinpesä Päivätupa Etelä-Savo Enkelinpesä on jääkauden aikainen siirtolohkare, jonka yhteyteen muodostunut lippaluola on perimätiedon mukaan antanut suojaa vainoojilta isonvihan aikaan. Noin metrin korkeudella luolassa on epämääräisiä, punaisia jälkiä, joiden arvellaan esittävän ihmishahmoa. Enkelinpesä sijaitsee Hiidenmaan polkureitin varrella, ja kohteen yhteydessä on pieni maja, nuotiopaikka ja penkkejä kalliolipan alla.
Yrjö Kokon laavu Laavu Lappi Yrjö Kokon lintutornin laavu