Nimi Tyyppi Maakunta Kuvaus
Punainen tupa Nuotiopaikka Satakunta Tuvan vieressä oleva tulipaikka
Erkkisjärven grillikatos Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Grillikatos, lähempänä koulua (Erkkisjärven lintutornin läheisyydessä). Alueelle päässy autolla Erkkiläntien varrelta (ns. Erkkilän koulun takana).
Erkkisjärven nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Erkkisjärven lintutornin yhteydessä alapuolella nuotiopaikka. Alueelle päässy autolla Erkkiläntien varrelta (ns. Erkkilän koulun takana). Grillikatos löytyy myös n. 100 m päästä.
Tynnyrikosken laavu Laavu Pohjois-Pohjanmaa Tynnyrikosken vieressä sijaitseva laavu. Samalla alueella myös grillikatos ja ruokailukatos, sekä käymälä. Sillon kun ei lunta, autolla mahdollista ajaa n. 100 metrin päähän. Talvisin lyhyempää tietä ei yleensä aurattu, ja osaa reittiä menee ladut.
Tynnyrikosken grillikatos Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Tynnyrikosken vieressä sijaitseva grillikatos. Samalla alueella myös ruokailukatos ja laavu, sekä käymälä. Sillon kun ei lunta, autolla mahdollista ajaa n. 100 metrin päähän. Talvisin lyhyempää tietä ei yleensä aurattu, ja osaa reittiä menee ladut.
Kankimäen näkötorni Nähtävyys Pohjois-Pohjanmaa Vuohtomäen Kankimäen näkötorni on 20 metriä korkea (viisikerroksinen). Kankimäki n. 215 metriä merenpinnan yläpuolella. Alueella myös käymälä ja grillikota
Hautaperän altaan laavu Laavu Pohjois-Pohjanmaa Laavupaikka Hautaperän altaan läheisyydessä. Autolla pääsee Hautakankaantietä pitkin aivan laavun viereen. Talvella vieressä yleinen mäenlaskupaikka.
Vähäjärven kosteikon nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Nuotiopaikka, Vähäjärven kosteikkoalueen läheisyydessä. (missä sijaitsee 3 katselutasannetta ja lintutorni). Auton voi jättää nuotiopaikan lähelle p-paikalle.
Vähäjärven kosteikko Lintutorni Pohjois-Pohjanmaa Vähäjärven kosteikolla kolme katselutasennetta ja yksi lintutorni. Auton voi jättää Kajaanintieltä n. 150 m päässä sijaitsevalle P-paikalle, jossa myös infotaulu, nuotiopaikka, ja veneenlaskupaikka. Tasanteille ja lintutornille kävellen, tai tulva-aikoina kosteikkoa pitkin veneellä.
Koistislammen lintutorni Lintutorni Pohjois-Pohjanmaa Koistislammen yksikerroksinen lintutorni. Auto mahdollista jättää Kajaanintien varteen, siitä kulku kävellen (n. 340 m) lintutornille. Kumisaappaat/vedenkestävät kengät suositeltavat.
Erkkisjärven lintutorni Lintutorni Pohjois-Pohjanmaa Erkkisjärven kaksikerroksinen lintutorni, aivan Erkkisjärven vieressä. Järvellä useita lintulajeja. Lintutornin alapuolella nuotiopaikka, ja jonkun matkan päässä nuotiopaikkakatos. Alueelle päässy autolla Erkkiläntien varrelta (lintutorni ns. Erkkilän koulun takana).
Siiponkosken lintutorni Lintutorni Pohjois-Pohjanmaa Lintutorni, yksikerroksinen, Kortejärven vieressä. Lintutornin alapuolella pöytä ja penkit. Kulku lintutornille Isosaaren kautta.
Siiponkosken lintutornin reitin grillikota Kota Pohjois-Pohjanmaa Grillikota, jonka samassa läheisyydessä myös tavallinen nuotiopaikka, sekä puuliiteri. Kuvia yms. löydät Siiponkosken Jokikeskuksen linkin kautta.
Siiponkosken lintutornin reitin nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Yleinen nuotiopaikka. Nuotiopaikan läheisyydessä myös grillikota ja puuliiteri. Kulku paikalle Isosaaren kautta.
Nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Isompi kivikkoinen alue joen rannassa, jossa nuotiopaikka. Paikalle mahdollista tulla myös autolla Tiitonrannantieltä. Alue myös yleisesti kalastuspaikkana varsinkin kesällä.
Tulikartta.fi © 2019