Nimi Tyyppi Maakunta Kuvaus
Metsäkirkko Päivätupa Keski-Pohjanmaa Kannuksen seurakunnan Metsäkirkko, sisällä pöytä, penkkejä ja nuotiopaikka, ulkona puukatos, jossa ainakin viimeksi käytäessä hyvin kuivia puita. Huussi vähän matkan päässä tien varressa.
Lakiakankaan kota Kota Etelä-Pohjanmaa
Mäntysaari Nuotiopaikka Kanta-Häme Kaupungin retkeilysaari
Lemmenlaakso Laavu Uusimaa Lemmenlaakson lehto on Järvenpään kaupungissa Keravanjoen varrella sijaitseva luonnonsuojelualue (wikipedia).
Vähä-Riutan tulipaikka Nuotiopaikka Pirkanmaa Tulipaikka jota kiertävät penkit. Vieressä myös katettu laavu. Ei pidä sekoittaa tien länsipuolella olevaan yksityiseen alueeseen.
Utransaari Nuotiopaikka Pohjois-Karjala Utransaaressa useita tulipaikkoja, joiden puuhuollon järjestää asukasyhdistys.
Hevonpään laavu Laavu Varsinais-Suomi Yksityisen omistama laavu, joka on kaikkien käytettävissä. Hevonpään laavu sijaitsee Reino ja Hilkka Hutasen mailla Paimion Hevonpäässä. Laavuisäntänä toimii Reino Hutanen. Ota yhteyttä Reinoon, mikäli menette isommalla ryhmällä laavulle tai yövytte puh. 040-581 3564.
Strömfors Nuotiopaikka Uusimaa Paikalla uusi puugrilli ja penkkejä aivan joen rannassa.
Kylkiäisen laavu Laavu Etelä-Karjala Laavu ja tulipaikan virkaa ajava kivikasa. Puukatos on hyvä mutta siellä ei ollut viimeksi puita. Työkaluja, kuten saha ja kirves löytyy.
Kempin laavu Laavu Etelä-Karjala Laavu, hyvä tulipaikka ja runsaasti kuivia puita.
Sorvalampi Laavu Varsinais-Suomi
Ahvenalampi Laavu Varsinais-Suomi
Määkynmäen laavu Laavu Kanta-Häme Laurinmäen alueella on hieno luontopolku Määkynmäen maastoissa. Luontopolun lisäksi alueella on paljon nähtävää juoksuhaudat 1900-luvun alusta, vanhoja uhrikiviä, Torpparimuseo ja muistomerkki ja kesällä Kahvila Laurinmäki.
Palosensaari Nuotiopaikka Etelä-Savo
Kaposaari Ruokailukatos Etelä-Savo
Tulikartta.fi © 2017