Nimi Tyyppi Maakunta Kuvaus
Kantorsträskin laavu Laavu Uusimaa
Läpisaaret Laavu Pohjois-Savo
Nuijalammen laavu Laavu Pirkanmaa
Vanjärven lintutorni Lintutorni Uusimaa
Ridalin lintutorni Lintutorni Uusimaa
Puhkiavanperän nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Paikallisen metsästysyhdistyksen hoidossa oleva nuotiopaikka huusseineen. Puutilanne vaihtelee (ennen metsästyskautta paras). 800 metrin päässä Puhkiavanperän lintutorni Liminganlahden rannalla. Tornille johtaa pitkospuut. Liminganlahti on suomen merkittävin kosteikkojen suojelualue lintujen päämuuttoreitillä.
Puhkiavanperän lintutorni Lintutorni Pohjois-Pohjanmaa Liminganlahden suojelualueen rannalla oleva yksikerroksinen katettu lintutorni. Parkkipaikka nuotiopaikkoineen ja huusseineen 800 metrin päässä. Parkkialue rauhallinen ja siellä voi yöpyä.
Liminganlahden luontokeskuksen nuotiopaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Limingan kunnan ylläpitämä nuotiopaikka. Harmaassa piharakennuksessa huusit ja luontokeskuksen aukioloaikoina sisävessat sekä ilmaiset luontonäyttelyt. 600 metrin päässä esteetön lintutorni.
Letonniemen tulipaikka Nuotiopaikka Pohjois-Pohjanmaa Täällä myös lintutorni.
Vanajanniemen virkistysalue Nuotiopaikka Kanta-Häme Alueella kolme nuotiopaikkaa. Yksi laavu ja wc myös löytyy. Puita löytyy myös puuliiteristä.
Eralampi Laavu Satakunta Eralammella voit yöpyä mukavasti myös kylmempinä vuoden aikoina mukavassa parilaavussa. Käytössäsi on myös monipuolisesti varustettu Grilli/ruokailu laavu ja tynnyrisauna omalla uimarannalla , grillauspaikalla ja miehille/naisille omalla siistillä kuorike VC:llä.
Mustalahti Laavu Satakunta
Siltainsuo Laavu Satakunta Laavu ja tulipaikka pienen suon laidassa.
Pitkäniemi Nuotiopaikka Satakunta
Rekitaipaleenjärvi Nuotiopaikka Satakunta Pienen järven rannassa. Paikassa tulipaikka, pöytäryhmä, puuliiteri sahoineen ja kirveineen, sekä päivälaavu.
Tulikartta.fi © 2018