Nimi Tyyppi Maakunta Kuvaus
Uilon laavu Laavu Pohjois-Karjala Uilo-Jakokosken elämyspolun varrella sijaitseva laavu, talvella polulla kulkee latu.
Sarviniemi, pohjoisrannan nuotiopaikka Nuotiopaikka Etelä-Karjala Omistaja ja ylläpitäjä: Yksityinen säätiö
Sarviniemi, uimarannan nuotiopaikka Nuotiopaikka Etelä-Karjala Omistaja ja ylläpitäjä: Yksityinen säätiö
Suomensalo Laavu Etelä-Karjala Omistaja ja ylläpijätä: Yksityinen säätiö
Rönnin grillikatos (KESÄ) Ruokailukatos Pirkanmaa VAIN KESÄKÄYTÖSSÄ Rönnin porttien ollessa auki! Kesäkahvilan terassilla vapaassa käytössä oleva grillikatos. Ravintolasta voi ostaa makkaraa. Alueella saa telttailla kesäisin ja matkailuauton saa alueelle maksusta. Julkiset ulkovessat käytössä ja pesu- ja pyykkitilat maksusta käytettävissä. Alueella kameravalvonta. Katosta huoltaa Liuskemestarit Oy. ja Eräjärven Urheilijat Ry. (Rönni)
Tervalanvuoren laavu Laavu Pirkanmaa Iso laavu, kaksi nuotiopaikkaa, metsätie johtaa perille asti. Ei puita 2020 alussa. Ylläpitäjä ei tiedossa. Penkit, ei petiä.
Eräjärven Uimala Nuotiopaikka Pirkanmaa Yleisessä käytössä oleva uimala jossa ritilällinen nuotiopaikka. Alueella huussi, liiteri ja sauna jonka voi vuokrata edulliseen hintaan Eräjärven Kehittämisyhdistykseltä.
Sipoon Myyrät 79 ry kota Kota Uusimaa
Bisajärvi Ruokailukatos Uusimaa Bisajärven uusi keittokatos. Ylhäällä kallion päällä, portaat vievät perille.
Storträskin keittokatos Ruokailukatos Uusimaa Keittokatos ja kaksi ruokailuryhmää järven pohjoisrannalla.
Säynätsalmi Nuotiopaikka Pohjois-Savo Sillanvieressä nuotiokatos, ei puita. Veneväylä kulkee salmessa, veneen pudotuspaikka on, hyvät kalavedet.
Saarijärven Savottakämppä Varaustupa Kymenlaakso Saarijärven Savottakämpällä on pitkä historia Repoveden kulkijoiden majoittamisessa. 1950-luvun lopulla rakennettu kämppä tarjosi reilun vuosikymmenen ajan yösijan ja majapaikan Repoveden savotoiden työmiehille. Kämpässä tylsässä päässä oli toistakymmentä petipaikkaa, joissa majoittui tekomiehiä eli metsätyömiehiä ja rahdinajajajia eli hevosmiehiä sekä tietenkin kipinämikko, joka huolehti kämpällä ulkotöistä ja polttopuista. Terävässä päässä asuivat Kämpän kymppi, eli pomo sekä emäntä. Kämpän toimintaa sääteli kämppälaki.
Pihkapirtti Varaustupa Kymenlaakso Pihkapirtti sijaitsee aivan Repoveden kansallispuiston keskellä, Mustanlammen rannalla. Pirtti on 1990-luvun puolella mäntyhirsistä rakennettu sininen erämökki, jossa on oma ranta Mustalammelle sekä kauniit maisemat, joihin piirtyy vahvasti vastapäätä pirttiä oleva Mustavuori. Mökissä on keittiönurkkaus, tilava tupa, sauna, sivukammari sekä majoitusparvi. Ulkoa löytyvät käymälärakennus ja kotalaavu sekä kaksi pöytäpenkkiä. Omassa rannassa on laituri. Mökki on talviasuttava.
Kuutinkämppä Varaustupa Kymenlaakso Kuutinkämppä on rakennettu vuonna 1987 retkeilykäyttöön ja se on kunnostettu vuonna 2011. Kämppä sijaitsee Repoveden kansallispuistossa, aivan Kuutinlahden rannassa. Kämppä jakaantuu kolmeen osaan, eteiseen ja saunaan sekä tupaan. Vieressä on myös puuliiteri ja kuivakäymälä. Kämppään ei tule sähköä, tuvan puoli lämpenee tarvittaessa puukaminan avulla. Tupa on tunnelmallinen ja rauhallisella paikalla. Se on alun perin ollut autiotupakäytössä, eikä vuosien aikana tarttunutta ajan patinaa ole haluttu kokonaan piilottaa. Kämppä pitää yöpyjistään edelleen hyvää huolta, saunan lämmössä voi rentoutua päivän päätteeksi ja seuraavan päivän reittiä voi kartalta suunnitella illan hämärtyessä kynttilän valossa. Kämpän ylläpidosta vastaa Tervarumpu
Verlan uittotupa Varaustupa Kymenlaakso Verlan uittotuvan omisti aikoinaan Mäntyharjun uittoyhdistys. Se tarjosi tiettävästi erityisesti lentojätkille yöpaikan rankan työpäivän päätteeksi. Uittotuvan vieressä oli aikoinaan suurempi uittokämppä, joka myöhemmin on purettu pois. Verlan uittotupa on osa maailmanperintökohteen rakennuskantaa ja kuuluu suojelukokonaisuuteen. Se on myös osa Puun tie -melontareittiä Repoveden kansallispuistosta Verlaan.
Tulikartta.fi © 2020